De verschillende stijlen van fijne herenportefeuillesPortemonnees worden beschouwd als een van de belangrijkste bezittingen, simpelweg omdat ze geld bevatten. Hoewel de meer populaire ontwerpen de portemonnees zijn die voor vrouwen zijn gemaakt, zijn er ook geweldige stijlen te vinden in de portemonnee voor heren. Dus of je nu van plan bent er een voor jezelf te kopen of om er een cadeau te krijgen, hier zijn enkele van de verschillende soorten mooie herenportemonnees die vandaag in de winkel liggen.

De gevouwen portemonnee

Dit soort portemonnees voor heren is een van de eenvoudigste ontwerpen. Zoals de naam al aangeeft, is de hele portemonnee in twee delen gevouwen. Het mooie van de Bi-fold portemonnee is dat hij briefgeld en pasjes veilig op hun plaats kan houden zonder al te veel bolling in je zakken. Maar dit laat je niet zoveel contant geld bij je hebben en daarom is dit soort portemonnee een goede keuze tijdens het reizen waar je misschien niet te veel rekeningen bij je wilt hebben, maar een veilige plek voor je creditcards nodig hebt.

De gevouwen portemonnee

Deze keer is de portemonnee verdeeld in drie delen en is daarom meestal een beetje omvangrijker. Dit is ook een goede keuze voor reizen, omdat het u nog meer ruimte kan geven voor creditcards en ID's om in te bewaren. Afgezien van dat, kunt u met de portemonnee-stijl ook een flink aantal rekeningen meenemen. Maar het nadeel van drievoudige herenportefeuilles is dat de drie portemonnee-vouwen u mogelijk niet direct en direct toegang geven tot al uw geld en kaarten, net zo gemakkelijk als de bi-fold-stijl.

De creditcardhouders

Dit soort portemonnee is een heel eenvoudig en relatief kleiner etui dat is ontworpen om één ding te doen, namelijk het bewaren van uw creditcards en ID's. Wanneer kaarten in dezelfde portemonnee worden geplaatst, kunnen ze zeer kwetsbaar zijn voor krassen en beschadigingen. En dus lost een aparte houder dat allemaal op. Afgezien daarvan kan deze herenportemonnee je portemonnee ook dunner houden en gemakkelijker mee te nemen. En tot slot is het altijd veiliger om beide belangrijke bezittingen bij Leren broekriemen afzonderlijke houders te bewaren, dus in het geval dat u uw portemonnee verliest, kunt u ook voorkomen dat uw creditcards verloren gaan.

De geldclip

Dit is een relatief eenvoudig apparaat - een metalen clip die is ontworpen om uw rekeningen op te bergen. Hoewel sommigen geldclips misschien niet beschouwen als mooie herenportemonnees , kunnen ze uitstekend werk leveren door uw geld en uw portemonnee georganiseerd en vrij van gevouwen of gescheurde rekeningen te houden. Geldclips worden tegenwoordig ook beschouwd als een statussymbool voor de rijken. De meesten van hen komen nu op verzilverde of vergulde hoezen en zelfs in leren jassen.

Portemonnees voor heren zijn er nu in verschillende materialen en uitvoeringen. Nu zijn er meer voor portemonnees dan gewoon leer. Er zijn de gedrukte ontwerpen en portefeuilles gemaakt van verschillende materialen voor stijl en functionaliteit. Er zijn ook portemonnees gemaakt voor verschillende gelegenheden en evenementen. En zoals ze zeggen, de portemonnee van een man is een weerspiegeling van zijn persoonlijkheid, dus kies goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *