Leest Tarot goed of slecht?Leest Tarot goed of slecht?

Tarot lezen of lesgeven is populair geworden. Veel mensen zijn zelfs bereid om een flink bedrag te betalen om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft of om antwoorden te zoeken op een vraag die hen dwarszit, door middel van tarotkaarten. Maar worden mensen er te afhankelijk van? Is het goed of slecht om je toekomst door tarotkaarten te laten lezen?

Alles moet met mate worden gedaan, als iemand geobsedeerd raakt door het raadplegen van de tarot voor zijn of haar grillen of zorgen, dan is het absoluut helemaal niet gezond. Sommigen zeggen dat tarotkaarten alleen geraadpleegd moeten worden als je specifieke vragen hebt of een te zware bezorgdheid dat je er een uitweg uit wilt vinden. Degenen die het voor spanning doen, zijn een heel andere zaak.

Vrome katholieken of christenen beschouwen het ontdekken van iemands toekomst, hetzij door tarotkaarten of door een Kaartleggen Dagkaart kristallen bol, als zondig. Ze fronsen hun wenkbrauwen naar tarotlezers of waarzeggers als spelende god. In de Bijbel staat dat onze toekomst al voor onze geboorte is bepaald, maar het staat mensen niet toe om dit aan anderen bekend te maken. Alleen God mag weten wat ons te wachten staat.

Degenen die geloven dat zij de baas zijn over hun lot en de aanvoerders van hun ziel, geloven niet in iemand die hen vertelt wat er wel en niet zal gebeuren of wat ze wel of niet moeten doen. Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om de tarotkaarten te raadplegen. Zoals ze zeggen, voor ieder zijn of haar eigen.

Voor gratis tips, trucs en technieken over Tarot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *